Presto Benchmark scenes

Development versions, documentation, tutorials and application resources may be found here.

Moderator: patricks

Post Reply
User avatar
notareal
Thea Support
Thea Support
Posts: 6558
Joined: Sat Jul 19, 2008 3:12 am
Location: Oulu, Finland

silic wrote:voici mes tests : I suppose a gtx 690 is more powerful than Titan? for almost the same price
You mean 2*gtx 690? For me a Titan looks 1.5-1.6X faster than a single gtx 690 and it has more ram... So if gtx 690 runs out ram, Titan still works fine, no matter how many gtx 690 you have ;)
User avatar
silic
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 344
Joined: Tue Nov 06, 2012 5:38 pm
Location: sion, switzerland

gtx 690 have 2 GPU ! I have only 1 gtx 690 ! see my benchmark performances !
07-01-2014 17-10-48.jpg
07-01-2014 17-10-48.jpg (42.84 KiB) Viewed 359 times
Silic
processeur Intel i7 CPU X990 3.47GHz - 24 Go mémoire - carte vidéo 1x Nvidia gtx 690 + 1x gtx titan
- windows 7 64 - Sketchup 8/2013/2014 - Shaderlight - Photoshop - vray su - twilight - terragen 2 - moi - thearender ...
User avatar
notareal
Thea Support
Thea Support
Posts: 6558
Joined: Sat Jul 19, 2008 3:12 am
Location: Oulu, Finland

silic wrote:gtx 690 have 2 GPU ! I have only 1 gtx 690 ! see my benchmark performances !
07-01-2014 17-10-48.jpg
I had already forgot these "SLI" on one board cards. For Thea it's like having just two separate cards (that each have 2GB ram)... so one might find himself to be limited by RAM. Also I think that if you have only one gtx 690, then with IR, only one of the GPU will be used (unless there is some driver magic by nvidia). In you system, it's definitely best to set Titan as IR rendering card. In the darkroom this will not matter as all cards will be used, if scene fits in RAM.
User avatar
silic
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 344
Joined: Tue Nov 06, 2012 5:38 pm
Location: sion, switzerland

accurate, that's why I bought a titan for heavy scenes
Silic
processeur Intel i7 CPU X990 3.47GHz - 24 Go mémoire - carte vidéo 1x Nvidia gtx 690 + 1x gtx titan
- windows 7 64 - Sketchup 8/2013/2014 - Shaderlight - Photoshop - vray su - twilight - terragen 2 - moi - thearender ...
User avatar
yanosh HRDY
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 58
Joined: Sun Jan 05, 2014 5:52 pm
Location: Tours - FR
Contact:

Bonjour à vous (salut Silic)..
Je viens d'avoir mes codes d'activation et je cherche à tester mon pc...
petit souci : la ligne " Help – Check for Update ...” n'existe pas...
Avez vous une idée ???
Merci.
:?:

Hello every body (hello Silic) ..
I just had my activation code and I try to test my pc ...
small problem: the line "Help - Check for Update ..." does not exist ...
Have you any idea??
Thank you.
:?:
Attachments
check.jpg
check.jpg (105.4 KiB) Viewed 351 times
Yanosh HRDY - HYH créations
http://www.hyh.fr
Dell Precision T7500 - Win 7 x64 -Intel 6 coeurs - 56 Go ram - NVIDIA Geforce GTX 980Ti
Dell Precision M 6600 - Win 7 x64 -Intel 4 coeurs - 16 Go ram - Quadro 4000
User avatar
silic
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 344
Joined: Tue Nov 06, 2012 5:38 pm
Location: sion, switzerland

ciao yanosh, bienvenue :wave:

désolé mais j'utilise surtout thea4su, mais on va te répondre sous peu, y sont très réactifs par ici...

a+
Silic
processeur Intel i7 CPU X990 3.47GHz - 24 Go mémoire - carte vidéo 1x Nvidia gtx 690 + 1x gtx titan
- windows 7 64 - Sketchup 8/2013/2014 - Shaderlight - Photoshop - vray su - twilight - terragen 2 - moi - thearender ...
User avatar
yanosh HRDY
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 58
Joined: Sun Jan 05, 2014 5:52 pm
Location: Tours - FR
Contact:

Merci... :thumbup:
Yanosh HRDY - HYH créations
http://www.hyh.fr
Dell Precision T7500 - Win 7 x64 -Intel 6 coeurs - 56 Go ram - NVIDIA Geforce GTX 980Ti
Dell Precision M 6600 - Win 7 x64 -Intel 4 coeurs - 16 Go ram - Quadro 4000
User avatar
silic
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 344
Joined: Tue Nov 06, 2012 5:38 pm
Location: sion, switzerland

je pense juste que tu n'as pas posté ta question dans la bonne section ! :lol:
Silic
processeur Intel i7 CPU X990 3.47GHz - 24 Go mémoire - carte vidéo 1x Nvidia gtx 690 + 1x gtx titan
- windows 7 64 - Sketchup 8/2013/2014 - Shaderlight - Photoshop - vray su - twilight - terragen 2 - moi - thearender ...
User avatar
yanosh HRDY
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 58
Joined: Sun Jan 05, 2014 5:52 pm
Location: Tours - FR
Contact:

Bon ben ça commence bien :mrgreen: ...c'est pourtant un post qui parle du benchmark...quelle section me conseilles-tu?
Yanosh HRDY - HYH créations
http://www.hyh.fr
Dell Precision T7500 - Win 7 x64 -Intel 6 coeurs - 56 Go ram - NVIDIA Geforce GTX 980Ti
Dell Precision M 6600 - Win 7 x64 -Intel 4 coeurs - 16 Go ram - Quadro 4000
User avatar
yanosh HRDY
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 58
Joined: Sun Jan 05, 2014 5:52 pm
Location: Tours - FR
Contact:

Probleme resolu... il m'a fallu installé la version 1.3...

Problem solved ... I just had to install version 1.3 ...
thank you
Yanosh HRDY - HYH créations
http://www.hyh.fr
Dell Precision T7500 - Win 7 x64 -Intel 6 coeurs - 56 Go ram - NVIDIA Geforce GTX 980Ti
Dell Precision M 6600 - Win 7 x64 -Intel 4 coeurs - 16 Go ram - Quadro 4000
Post Reply

Return to “Versions & Resources (Studio)”