Thea Benchmark Tool v1.5.08.100.1455 - RC

Development versions, documentation, tutorials and application resources may be found here.

Moderator: patricks

samnorth
Thea Beta Tester
Thea Beta Tester
Posts: 220
Joined: Thu Dec 24, 2015 11:38 am
Location: UK
Contact:

Looks good to me but the Submit button is greyed out; have i missed something? The results file has been saved correctly.

I haven't changed any hardware but the result was close to 5% higher. I set the Priority to High on the GPUs, which may or may not have been the case previously.

Rombout i'll try my macbook when i get chance as i think it's the same as yours.

Edit - just noticed that the manual states that the priority has to be 'Low' in order to submit the results.
User avatar
gwengosch
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 906
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:44 pm
Location: france

Can somebody explain why my gtx 1070 have a best result bencmark than my gtx 1080?

Date: 2017-05-03T20:16:37
Username:
Email:
Thea SDK Revision: v1.5.08 Build 1455
OS: Windows 10 Pro 64 bit
CPUS #:0
GPUS #:1
Devices: Caustics | Instancing | MeccanoPlane | SSSGears
GeForce GTX 1080 (Cores: 2560) | 992 | 33 | 1072 | 140
Final Score: 1854

Date: 2017-05-03T20:56:25
Username:
Email:
Thea SDK Revision: v1.5.08 Build 1455
OS: Windows 10 Pro 64 bit
CPUS #:0
GPUS #:1
Devices: Caustics | Instancing | MeccanoPlane | SSSGears
GeForce GTX 1070 (Cores: 1920) | 1140 | 26 | 1188 | 172
Final Score: 1995
Gwenael Gosch
La fabrique à plans
http://www.lafabriqueaplans.fr
Facebook
User avatar
nigec
Thea Beta Tester
Thea Beta Tester
Posts: 10384
Joined: Wed Jul 01, 2009 9:47 pm
Location: UK

There is a newer version, maybe driver support is better.. sorry a new Studio not the benchmark thingy but you can do the same test in Studio

I'd imagine it would be Cuda related rather than Thea, I'd be checking what the card is doing, grab yourself Asus GPU Tweak and use that to compare
"Life is what happens to you while you're busy making other plans."
My Gallery
User avatar
gwengosch
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 906
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:44 pm
Location: france

thanks

Wich newer version?
Gwenael Gosch
La fabrique à plans
http://www.lafabriqueaplans.fr
Facebook
User avatar
nigec
Thea Beta Tester
Thea Beta Tester
Posts: 10384
Joined: Wed Jul 01, 2009 9:47 pm
Location: UK

gwengosch wrote:thanks

Wich newer version?
Sorry Studio not the benchmark, but you can test that scenein Studio directly
And the new version is bungled with the SU plugin
"Life is what happens to you while you're busy making other plans."
My Gallery
User avatar
gwengosch
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 906
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:44 pm
Location: france

Hi again,
I have try with the last revision (nvidia, thea bundle ect)
Nothing new.
Gwenael Gosch
La fabrique à plans
http://www.lafabriqueaplans.fr
Facebook
User avatar
nigec
Thea Beta Tester
Thea Beta Tester
Posts: 10384
Joined: Wed Jul 01, 2009 9:47 pm
Location: UK

I hate to say it but maybe try a different GPU renderer and see if the 1080 is still under achieving, Cycles maybe? There is some really nice benchmark scenes

Or look at other peoples scores and see how they compare
"Life is what happens to you while you're busy making other plans."
My Gallery
User avatar
Solo
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 3647
Joined: Fri May 15, 2009 9:15 pm
Location: Dallas, Texas

Um, what am I missing? see top score? how? WTF?
Attachments
how..JPG
User avatar
Rombout
Posts: 15254
Joined: Tue May 12, 2009 12:42 am
Location: Curacao, Netherland Antilles

Wow most be a hack orso, look at that score. has he linked a google server orso ;)
jymontoya
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 23
Joined: Tue Oct 21, 2014 4:05 pm
Location: Oregon

No, something is broken with the MacOS benchmark tool. The same thing happens when I just ran a test with my new GTX 1070.
Mac Pro 2010 - 2 x 3.46 GHz 6-Core Intel Xeon
Nvidia GeForce GTX 680
FormZ Thea Plugin
Post Reply

Return to “Versions & Resources (Studio)”