[RV306.1355] Thea for SketchUp

Development versions, documentation, tutorials and application resources may be found here.

Moderator: Tomasz

enneka
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 123
Joined: Fri Nov 01, 2013 12:10 am

About region render in sketchup plugin, i was very happy to see this option, but i don't know how using it...
I tried SHIFT, like on sketchup windows, but it doesn't function, after, i saw a post where somebody talked about right click, but when i do this, in thea windows, i only have "use full windows"
Can you please tell me how making region render in thea windows in sketchup ?
Thanks and, other options are perfect !
man
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 504
Joined: Tue May 26, 2009 3:06 pm

radit3d wrote:but i've a problem while setting my sketch up camera (two point prespective). Render result is not showing the same view like what shown in sketchup. And it's my first camera problem, i never get this thing in previous version.

anyone can help?
yup me too. im using skp 8. it would be good to have it fix
enneka wrote:About region render in sketchup plugin, i was very happy to see this option, but i don't know how using it...
I tried SHIFT, like on sketchup windows, but it doesn't function, after, i saw a post where somebody talked about right click, but when i do this, in thea windows, i only have "use full windows"
Can you please tell me how making region render in thea windows in sketchup ?
Thanks and, other options are perfect !
it only works when you have interactive untick. it would be great to have it work in interactive mode. so we can see the changes within the boundary portion
enneka
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 123
Joined: Fri Nov 01, 2013 12:10 am

Thanks for your answer.
radit3d
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 100
Joined: Sat Jun 29, 2013 12:31 pm
Location: indonesia

man wrote:
radit3d wrote:but i've a problem while setting my sketch up camera (two point prespective). Render result is not showing the same view like what shown in sketchup. And it's my first camera problem, i never get this thing in previous version.

anyone can help?
yup me too. im using skp 8. it would be good to have it fix
Thanks and, other options are perfect !
Yes, totally agree with Man..hope it can be fix soon :)
wkayu
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 15
Joined: Sat Oct 08, 2011 1:06 pm

I find that after using region render in thea window ,i cant change display setting anymore.
Also sometimes that region didnt update immediately even it show render is finished.. :?:

Anyone same?
User avatar
Tomasz
Thea Developer
Thea Developer
Posts: 8919
Joined: Fri Jul 18, 2008 5:09 pm
Contact:

wkayu wrote:I find that after using region render in thea window ,i cant change display setting anymore.
You can, but it only alters the region. It is described in 1.5 manual.
Also if you save Ext, hdri, img.thea you get just the region.
Post Reply

Return to “Versions & Resources (SketchUp)”